Double Q zeilmakerij

Aangenaam, ik ben Dirk Westerhout en ik ben de zeilmaker van Double-Q

 Ik help u graag bij het bedenken van mooie en waterdichte oplossingen voor uw boot. Om te beginnen neem ik de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en uw boot te bekijken. Daarna vertel ik u precies wat de mogelijkheden zijn met daarbij de voor- en nadelen en de prijzen die erbij horen. U kunt dan zelf rustig kiezen wat het beste bij u past. We maken duidelijke afspraken en ik voer het werk zelf uit. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Maar loopt u ook gerust eens binnen als u een bijzondere beursstand zoekt of een wind- en waterdichte oplossing voor uw (bloemen) kraam. Ook als u van uw veranda of zithoek in de tuin een droge en comfortabele plek wilt maken waar u mee voor de dag kunt komen, kan ik u verder helpen. Bij een kop koffie bespreken we de mogelijkheden en bekijkt u zelf de materialen.

U kunt natuurlijk ook eerst mailen via info@zeilmakerijdouble-q.nl. Voeg eventueel een foto toe van uw boot met uw vragen of wensen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Tot ziens!

www.zeilmakerijdouble-q.nl

{google_map}double q breukelen|zoom:13|lang:nl|width:500|height:500{/google_map}